Tudástár

Tudástár

A KAISAI szakértelmével felvértezve magabiztosan választhatja ki a megfelelő terméket otthonába!

Smart AC – WiFi

A Smart AC egy WiFi modul, ami a KAISAI FLY klímakészülékekhez alaptartozék, míg az ECO-hoz külön megvásárolható. Az alkalmazásának köszönhetően a felhasználó táblagépre vagy okostelefonra telepített alkalmazással vezérelheti a berendezést, még akkor is, ha nincs otthon vagy az irodában.

olvassa el

Split típusú légkondícionálók

Az otthoni légkondicionálást ma már mindenki megengedheti magának, kihasználva annak előnyeit. A légkondicionálás nem csak a forró napokon jelent kényelmet. Lehetővé teszi, hogy szabadon lehessen vezérelni a hőmérsékletet a házban, lakásban, irodában vagy kis üzletben, helyettesíti a központi fűtést vagy kiegészíti azt.

olvassal el

Légkondícionáló családi házba és lakásba – milyen légkondícionálót kell választani otthonra?

Márciustól szeptemberig a napok hosszabbak, a hőmérséklet pedig a kellemesnél magasabb lehet. Különösen a júniustól augusztusig tartó időszakban fordulnak elő többhetes kánikulai időszakok, amelyek megnehezíthetik a életet a házban vagy lakásban. Érdemes erre korábban gondolni, biztosítva magunknak az ideális, kényelmes léghőmérsékletet évszaktól és naptól függetlenül.
olvassa el

Okok, amelyek miatt érdemes légkondícionálót beszereltetni

Néhány évvel ezelőtt légkondicionálást főként kereskedelmi objektumokba, bankokba, irodákba, bevásárlóközpontokba építettek be. Jelenleg a légkondicionálók árban egyéni felhasználók számára is elérhetők. Ezért érdemes beépíteni a lakóházainkba és lakásainkba, gondolva arra, hogy éveken keresztül nyáron energiatakarékosan hűthetünk, az átmeneti időszakban pedig fűthetünk velük.

olvassa el

A légkondícionáls fajtái

A légkondicionáló berendezések felosztása a választandó kritériumtól függ. A légkondicionálókat fel lehet osztani az energiaellátás módja, a külső egységek száma, a mobilitás, valamint a működési mód szerint.

olvassa el

Milyen légkondicionálást kell beépíteni a különféle létesítményekbe?

A jelenleg kapható légkondicionáló rendszerek széles választéka miatt a vásárlás előtt alaposan át kell gondolni, milyen berendezések lesznek megfelelőek a konkrét objektumhoz. Másfajta légkondicionálók lesznek megfelelőek egy családi ház hűtéséhez és fűtéséhez, és teljesen mások egy irodaházhoz, vagy bevásárlóközponthoz.

olvassa el