HÍREK 2018

Idén egy héten keresztül hihetetlenül kedvezményes áron juthat hozzá KAISAI klímakészülékéhez

A november végi Black Friday akciónkban hatalmas árkedvezménnyel juthat KAISIA ECO oldalfali készülékéhez, vagy kíváló mobil klímákhoz.

Javasolt akciós bruttó fogyasztói ár: 124.990 Ft

Javasolt akciós bruttó fogyasztói ár: 89.990 Ft

Javasolt akciós bruttó fogyasztói ár: 129.990 Ft

A KAISAI ECO klímakészülék kíváló megoldás, amennyiben Ön kedvező áron szeretne egy megbízható légkondíciónálót otthonába. A berendezés a nagy hatékonyságú DC motornak és a továbbfejlesztett hűtőkörnek köszönhetően magas SCOR és SEER értékekkel rendelkezik, így alkalmas H tarifa igénylésére. A további funkciók – mint a FOLLOW ME, a 8 °C-os fűtés és az Öntisztítás – tovább szolgálják a felhasználó kényelmét.

Amennyiben rugalmas megoldásra vágyik, javasoljuk a mobil klíma megoldásokat. A formatervezett KPC és KPPD klímák minden enteriőrbe tökéletesen beleillenek. Előbbi csak hűtés igény esetén javasolt, utóbbival pedig egész évben hűtheti és fűtheti lakását.

A kedvezményes árak november 25-29-ig érvényesek. További információkért lépjen kapcsolatba viszonteladóinkkal. Telepítésben támaszkodjon az országszerte kiterjedt szerelői hálózatunkra, és bízza ránk az Önnek megfelelő szakember megtalálását!