Március közepén Frankfurtban kerül megrendezésre az ISH Vásár, amely az egyik legnagyobb nemzetközi HVACR (hűtés-, fűtés-, klíma- és légtechnikai) ipari esemény. A KAISAI márka csúcstechnológiás légkondicionálási megoldások bemutatásával fog debütálni Frankfurtban.

Kétévente rendezik meg az ISH vásárt, amely nem pusztán egy hűtés-, fűtés-, klíma- és légtechnikai ipari kiállítás, hanem ivó- és szennyvízkezelő rendszereket is bemutat. A HVACR technológiai részleg kiállítói olyan környezetbarát és energiatakarékos fűtés- és légkondicionáló rendszereket fognak bemutatni, amelyek megújuló energiák hasznosítására adnak lehetőséget.  Továbbá hangsúlyt fektetnek az épületek légtechnika rendszereire, valamint a környezeti levegő minőségének problémáira.

Az ISH vásáron a KAISAI által kiállított termékek sora tartalmazni fogja mind a lakossági, mind az ipari szegmens kiemelt légkondicionáló berendezéseit. Ezek közül kiemelendő a KAISAI FLY, egy oldalfali légkondicionáló modell, amely környezetbarát R32 hűtőközeget használ, valamint a Wi-Fi kapcsolat az alapfelszereltség része. A KAISAI többek között bemutatja a modern tervezésű egyenáramú motorral szerelt PLATINUM NEW légfüggönyt. Emellett a látogatók megtekinthetik az oldalfali ECO klímasorozat egységeit, az R-290 hűtőközeggel működő mobil klíma berendezéseket, mint a KPC sorozat vagy a KPPD, mely utóbbi hőszivattyú üzemmódban fűtésre is alkalmas. Nem utolsó sorban két innovatív hőszivattyút is kiállítanak, a KAISAI ECO HOME-ot és a KHP-t.

„Az ISH vásár az elmúlt két év sorozatában egy újabb nemzetközi kiállítási esemény, ahol a KAISAI örömmel vesz részt kiállítóként” – mondta Wojciech Białas, a KAISAI EUROPE igazgatóságának elnöke. Hozzátette: „Biztosak vagyunk benne, hogy jelenlétünk az eseményen, valamint ajánlataink vonzó bemutatása hozzá fog járulni ahhoz, hogy a KAISAI márkafelismerése megerősödjön a külföldi piacokon, ami export tevékenységünk további dinamikus növekedésében fog megmutatkozni. Ez mottónkkal együtt, miszerint Gondolkodj globálisan, dolgozz lokálisan! – lehetőséget ad, hogy erősítsük kapcsolatainkat üzleti partnereinkkel.”

A 2019-es ötvennegyedik ISH Vásárt március 11-e és 15-e között tartják Frankfurt am Main-ban. Mivel ebben az évben az esemény 5 napig fog tartani, a látogatóknak lehetőségük nyílik majd alaposabb betekintést nyerni a világ minden tájáról érkező kiállítok gazdag kínálatába. A KAISAI márka kiállítótere a 8. csarnokban lesz található a J68 szám alatt. SOK SZERETETTEL VÁRJUK!