Tudástár

Tudástár

Smart AC – WiFi

A Smart AC egy WiFi modul, ami a KAISAI FLY klímakészülékekhez alaptartozék, míg az ECO-hoz külön megvásárolható. Az alkalmazásának köszönhetően a felhasználó táblagépre vagy okostelefonra telepített programmal vezérelheti a berendezést, még akkor is, ha nincs otthon vagy az irodában.

A WiFi funkció használatával a felhasználó a világ bármely pontjáról, ahol van internet hozzáférése, be- vagy ki tudja kapcsolni a berendezést, módosítani tudja a hőmérsékletet és a kiválasztott funkciókat. A WiFi vezérléssel elektromos energiát lehet megtakarítani, valamint a légkondicionáló használata is kényelmesebb. Munkából hazajövet, kevéssel a megérkezés előtt be tudjuk indítani a légkondicionálót, hogy megteremthessük a megfelelő hőmérsékletet – nem kell egész nap működnie, amikor nem vagyunk otthon.

A KAISAI FLY légkondicionálóknál a WIFI modul alaptartozék, nem jelent külön költséget a vásárlásnál. A modul telepítése egyszerű, és nincs szükség hozzá különleges szerszámokra.

A WIFI modul a légkondicionáló beltéri egységének előlapja alatt elhelyezett, speciális portban kapott helyet. A modul behelyetése után a következő lépésben le kell tölteni és telepíteni kell az alkalmazást a mobiltelefonra, majd konfigurálni kell a légkondicionálóval. A modulhoz dedikált alkalmazás ingyenesen letölthető az Internetről Android és iOS rendszerekre. A folyamatról részletes, ábrákkal illusztrált leírást talál a légkondicionálóhoz csatolt útmutatóban, a Smart AC modulnak szentelt részben.