Tudástár

Tudástár

Stílusos, hatékony, megfizethető klíma

Magasfényű antracit burkolat, minimalista dizájn és letisztult formaterv. Ezek jellemzik a KAISAI új oldalfali klímáját, a GEO-t. A stílusos megjelenés azonban nem megy a teljesítmény rovására: a készülék a legmagasabb A+++ hatékonysággal hűti és A++ hatékonysággal fűti otthonát.

A GEO a Kaisai első olyan oldalfali klímakészüléke, ahol a modern dizájn, az energiahatékonyság és a megfizethető ár volt az elsődleges célkitűzés. A GEO – ennek megfelelően – akár 8,5 hűtési (SEER) és 4,6 fűtési (SCOP) hatékonyságra képes, amivel egyáltalán nem vall szégyent a közép-felső kategóriás oldalfali klímák között.

A GEO ezen felül hármas légtisztító funkcióval rendelkezik: a hideg katalitikus szűrő eltávolítja a levegőből a káros anyagokat, a bio hepa szűrő hatékonyan fogja fel a 0,3 μm méretű porszemcsék, por és baktériumok 99%-át, a készülék által kibocsátott ionok pedig lebontják a poratka-részecskéket, a penészgombát, a baktériumokat és a vírusokat.

A GEO klímában alkalmazott modern technológia és a hatékony R32 hűtőközeg széles kültéri hőmérséklet tartományban teszi lehetővé a légkondicionáló hatékony működését, hűtés üzemmódban -15 és +50°C között, fűtés üzemmódban pedig -25 és +30°C között. Az R32 hűtőközeg globális felmelegedési potenciálja (GWP) ráadásul sokkal kedvezőbb, mint az elavultabb R410A hűtőközegé.

A klímaberendezés automatikusan vezérelt 3D lamellái optimális légáramlást és egyenletes hőmérséklet-eloszlást biztosítanak otthonában, a Follow Me funkció pedig lehetővé teszi, hogy a készülék az Ön közvetlen közelében mért hőmérséklethez igazítsa a GEO hűtési teljesítményét. Ezen felül elérhető a készüléken 8 °C temperáló fűtés és öntisztító funkció is, melyeket a klíma multifunkciós távirányítója segítségével tud aktiválni.

A Kaisai GEO-t Magyarországon a legnagyobb hazai hűtéstechnikai nagykereskedő, a Soós és Társa Zrt. forgalmazza. Keressen rá az interneten, hogy lakóhelye közelében mely klímaszerelők szerelik a Kaisai készülékeket? A készülékek javasolt fogyasztói árát itt tudja megtekinteni.

Ha szeretné közvetlenül felvenni a kapcsolatot a forgalmazóval, azt az itt elérhető kapcsolati űrlap segítségével teheti meg.