HÍREK 2018

A KAISAI új ECO HOME hőszivattyúi

A KAISAI termékpalettája mostantól az ECO HOME split típusú levegő-víz hőszivattyúval bővült. Elegáns megjelenésükkel és csendes működésükkel ezek a hőszivattyúk ideális fűtésrendszerek egycsaládos házakba, kereskedelmi- és szolgáltatató-létesítményekbe.

A KAISAI ECO HOME hőszivattyú többfunkciós split típusú eszköz, mellyel épületeket lehet fűteni vagy hűteni, valamit használati melegvizet (HMV) előállítani. A hőszivattyút inverteres kompresszorral és elektromos fűtéssel szerelik, ami elősegíti az eszköz hatékony működését alacsony kinti hőmérséklet esetén is. Az ECO HOME hőszivattyúk kiváló energiahatékonyságát a 4,5-ös fűtési hatásfok (COP) és az A++ energia tanúsítvány igazolja.

Kiemelkedő üzemeltetési paramétereinek köszönhetően az ECO HOME alkalmas Közép-Kelet Európa bármely régiójában történő használatra akár padló-, radiátoros vagy fan-coil fűtéshez. Első kulcsfontosságú előnye a működési paraméterek skálájának szélessége: a kinti hőmérséklet -20 és +45 °C között lehet. A második fontos tényező a rendszer által nyújtott hőmérséklet, amely hűtési üzemmódban akár 7 °C is lehet, és fűtés üzemmódban 55 °C. Továbbá az elektronikus vezérlőegység a következő funkciókat támogatja: nyaralás, csendes üzemmód, napkollektor üzemeltetése és a HMV tároló fertőtlenítése.

A KAISAI ECO HOME hőszivattyúk a következő 4 névleges teljesítménnyel kaphatók: 8, 10, 12 és 14 kW, ahol a 12 és 14 kW-os modellek 3 fázisú egységek. A KAISAI hőszivattyúk teljes skáláját az új katalógusban mutatjuk be.