HÍREK

A KAISAI termékek bemutatkozása a 2018-as nemzetközi Chillventa Kereskedelmi Vásáron

  1. október 16. és 18. között a KAISAI részt vesz a világ egyik legnagyobb HVACR iparági kiállításán, a CHILLVENTÁN Nürnbergben. Jelenlétünk ezen a nagy presztízsű kereskedelmi kiállításon része a cég stratégiájának, amely azt célozza meg, hogy terjeszkedjünk a nemzetközi piacokon, és új fogyasztók felé nyissunk.

A CHILLVENTA-t 2008-ban indították, kétévente rendezik meg. Mára az egyik legfontosabb világméretű eseménnyé vált a hűtés-, fűtés-, légtechnikai, légkondicionálási és hőszivattyú iparágban. A kiállítás 3 napja alatt szakemberek közel 50 ország képviseletében mutatnak be technológiai újításokat a Nürnberg Messe 7 kiállítási csarnokában. Továbbá külön területekre szakosodott konferenciákon lehetősége lesz a látogatóknak megismerkedni az iparág jelenlegi trendjeivel valamint újításaival.

A KAISAI kiállításán ott lesznek a lakossági és a kisteljesítményű ipari szegmens vezető termékei, élükön az új KAISAI FLY split modellel, az első beszállítói termékkel, amely R32 hűtőközeget használ. A KAISAI egy új egyenáramú motorral üzemelő légfüggönyt is be fog mutatni, a PLATINUM NEW-t; továbbá a FOCUS split klímaberendezést, amely alapfelszereltségben rendelkezik Wi-Fi funkcióval; az ECO sorozat berendezéseit, a KPC, KPDD mobil klímákat fűtési funkcióval és egy levegő-víz üzemű hőszivattyút, amelyet használati melegvíz előállítására lehet használni.

– A lehető legmagasabb szintű üzleti kapcsolatok biztosításának érdekében kezdünk el együttműködni nemzetközi partnerekkel. Minden külföldi partner személyre szabott megközelítésre és átfogó szolgáltatásra számíthat, amely magában foglal logisztikai, pénzügyi és technikai támogatást – mondta Wojciech  Białas, a KAISAI EUROPE ügyvezetője, és hozzátette, hogy Meggyőzősédünk, hogy az eseményen történő részvételünk, és kínálatunk vonzó bemutatása hozzá fog járulni, hogy a cég ismertségét erősítse jelentős szereplőként és dinamikusan fejlődő szervezetként az HVAC iparágban.

A 7. CHILLVENTA kiállítást október 16. és 18. között rendezik meg a Nürnberg Messén. A KAISAI kiállítótere a 4A csarnokban 4A- 305 számmal lesz megtalálható, ahol légkondicionálási megoldásokat mutatunk be.

SOK SZERETETTEL VÁRJUK!