A KAISAI MÁRKÁRÓL

A KAISAI MÁRKÁRÓL

Megbízható minőség, megfizethető áron

A KAISAI termékskála innovatív és megbízható termékekből áll, ami garantálja azok kényelmes használatát, illetve hogy a HVAC piac saját jellegéből fakadó minden elvárásnak megfeleljenek. A KAISAI megoldásokat mind üzleti ügyfeleknek, mind végfelhasználóknak ajánljuk.

A KAISAI termékskála lefedi a lakossági üzletágat (tartalmaz oldalfali légkondicionáló berendezéseket alapfelszereltségként Wi-Fi egységgel); és az ipari üzletágat (tartalmaz Multi Split, kazettás, légcsatornázható, valamint mennyezeti légkondicionálókat); továbbá hordozható légkondicionálókat, hőszivattyúkat és légfüggönyöket.

Minden KAISAI berendezés megfelel a környezetvédelmi, biztonsági, energiahatékonysági, zajcsökkentési, kényelmi és garanciális elvárásoknak.

A hosszútávú technológiai befektetéseknek köszönhetően a KAISAI termékeket az egyik legfejlettebb légkondicionálási megoldásnak tartják mind magán-, mind középületekben.

A KAISAI légkondicionáló berendezésekben használt INVERTER TECHNOLÓGIA csökkenti az energiafogyasztást, ami a helyiségek légkondicionálásának költségéből farag le. Ezenfelül az inverter-technológia hozzájárul a zajcsökkentéshez és felgyorsítja a kívánt szobai hőmérséklet elérését.

A KAISAI termékek számos FUNKCIÓT egyesítenek a KÉNYELMES használat érdekében. További vezérlő funkciók pedig kifejezetten élvezetessé teszik a légkondicionáló rendszerek működtetését.

A WI-FI EGYSÉG, amely alapfelszereltség, mobileszközre (telefon vagy tablet) telepíthető alkalmazással garantálja a rendszer kényelmes vezérlését. Így az eszköz működési paramétereit éjjel-nappal, a világ minden tájáról lehet szabályozni.

Minden KAISAI eszköz környezetbarát, amit az energiahatékonyságuk, az EU 20/20/20 cselekvési tervével valamint a környezetbarát tervezésről szóló irányelv (ErP) légkondicionálókra vonatkozó iránymutatásaival való konformitásuk igazol.

Az R32 HŰTŐKÖZEG, amelyet a KAISAI most vezet be eszközeiben, alacsony globális felmelegedési potenciálú. Következésképpen ez a hűtőközeg nem csupán környezetbarát, hanem az európai szabályozás követelményeinek is megfelel.

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS SZŰRŐK biztosítják, hogy a szoba kondicionált levegője mindig friss és tiszta legyen. A szűrők megkötik akár a legkisebb porszemcséket, baktériumokat, gombákat és mikroorganizmusokat is, ezzel tisztítják és frissítik a levegőt.

Egyes funkciókkal 80%-os energiamegtakarítás érhető el azokkal a megoldásokkal, amelyeket az ENERGIAHATÉKONYSÁG növelését célzó termékeinkben használunk.

A KAISAI termékek kulcsfontosságú előnye megengedhető áruk. Ez a felhasznált megbízható technológiával összekapcsolva válik a termékskála különlegesen vonzóvá mind üzleti, mind egyéni ügyfelek számára.

A KAISAI termékek első hazai forgalomba hozója a Soós és Társa Hűtőtechnikai Zrt.