Tudástár

Tudástár

A KAISAI szakértelmével felvértezve magabiztosan választhatja ki a megfelelő terméket otthonába!

Mivel fűtsek az átmeneti időszakban?

Van aki a cserépkályhára, van aki a kandallóra, van aki a hordozható hősugárzókra esküszik. És mindenkinek igaza van. A hőérzet ugyanis nagyon szubjektív dolog. Ha viszont ár alapján szeretnél választani, akkor íme a szükséges infók.

 

olvassa el

Felejtsd el a gázt, a tűzifát… Van olcsóbb megoldás!

Ha fűtésről van szó, a villanynál olcsóbb a gáz, a gáznál pedig olcsóbb a fa. Ilyen egyszerű az egész! Vagy mégsem? Létezik olyan fűtési megoldás, ami még olcsóbb, ráadásul sokkal kényelmesebb?

 

olvassa el

4+1 érv az otthoni légtisztítás mellett

Ha mindannyian az erdő közepén laknánk és nem lenne semmilyen légszennyezés, akkor nem lenne szükség otthoni légtisztításra sem. Sajnos azonban nem ez a helyzet. Épp ezért megvizsgáltuk, hogy milyen esetben lehet hasznos egy otthoni légtisztító berendezés.

 

olvassa el

Tényleg megéri klímával fűteni? Kiszámoltuk!

Egy fűtésre optimalizált klíma energiahatékonysága több, mint négyszer olyan jó lehet, mint egy sima hősugárzóé. Hogy mindez hogyan lehetséges? Úgy, hogy egy modern klímaberendezés egyben hőszivattyú is. Azaz képes a külső levegőből is felvenni energiát.

 

 

 

olvassa el

Így éld túl a fülledt időt!

Fülledt napokon nem kell kánikula ahhoz, hogy melegünk legyen. A hőérzetet nem csak a hőmérséklet, de a páratartalom is jelentősen befolyásolja. A párás környezetet akár 6 fokkal is melegebbnek érezhetjük, mint a szárazat, azaz a 24 fokos levegő tűnhet 21, de akár 27 fokosnak is.

 

 

olvassa el

Ne várd meg a kánikulát!

A klímavásárlás nem egyszerű. A készülékek nem két fillérbe kerülnek, és hatalmas a kínálat, így aztán nehéz választani. Ennek ellenére nem javasoljuk, hogy utolsó pillanatra hagyd a döntést, mert több szempontból is problémás lehet, ha a nyár közepén szeretnél klímát szereltetni.

 

olvassa el

A klíma tényleg sokat fogyaszt?

A válaszunk röviden az, hogy nem. De nem véletlen, hogy az emberek mégis így gondolják. Az otthoni hűtés- és fűtéstechnikai a közelmúltban komoly fejlődésen ment át, ezért a mai klímák jóval hatékonyabbak, mint pár évvel ezelőtti társaik.

 

olvassa el

Smart AC – WiFi

A Smart AC egy WiFi modul, ami a KAISAI FLY klímakészülékekhez alaptartozék, míg az ECO-hoz külön megvásárolható. Az alkalmazásának köszönhetően a felhasználó táblagépre vagy okostelefonra telepített alkalmazással vezérelheti a berendezést, még akkor is, ha nincs otthon vagy az irodában.

olvassa el

Split típusú légkondícionálók

Az otthoni légkondicionálást ma már mindenki megengedheti magának, kihasználva annak előnyeit. A légkondicionálás nem csak a forró napokon jelent kényelmet. Lehetővé teszi, hogy szabadon lehessen vezérelni a hőmérsékletet a házban, lakásban, irodában vagy kis üzletben, helyettesíti a központi fűtést vagy kiegészíti azt.

olvassal el