HÍREK 2019

A KAISAI kiállít a Ventilation Forum – Air-conditioning Showroom 2019-en

A KAISAI szeretettel meghívja Önt, hogy látogasson el a tizenhetedik „Ventilation Forum – Air-conditioning Showroom” légkondicionálás és légtechnikai kiállításra Varsóba, amelyet március 5-6-án rendeznek meg Varsóban, a Global Expo Centrum Targowo-Kongresowe-ban.

A kereskedelmi kiállításra ellátogatóknak lehetőségük nyílik megismerkedni a KAISAI legújabb termékkínálatával, amely tartalmaz mind lakossági, mind ipari légkondicionáló berendezéseket, valamint fűtés- és légtechnikai eszközöket is. A kiállított KAISAI termékek között szerepelni fog a kiemelt FLY split légkondicionáló berendezés – egy olyan modell, amely R32 hűtőközeggel és alapfelszereltségként Wi-Fi-vel kerül a piacra, valamint a KAISAI ECO HOME (KEH) levegő-víz hőszivattyú és a KAISAI Platinum NEW légfüggöny.

A „Ventilation Forum – Air-conditioning Showroom” nevű nemzetközi légkondicionálás- és légtechnikai kiállítást a Lengyel Légtechnikai Szövetség szervezi, és egyben az iparág legnagyobb eseménye Lengyelországban. Az ebben az évben megrendezett kereskedelmi kiállítást új helyen tartják: a Global Expo Centrum Targowo-Kongresowe-ban, Varsó Żerań kerületében a Modlińska utca 6D szám alatt.