HÍREK 2018

Új KAISAI légkondicionálók R32 hűtőközeggel

A KAISAI termékskála mostantól tartalmaz olyan új légkondicionáló egységeket, amelyek az R32 öko-hűtőközeget használják. Az idei termék portfólió vezető modellje az energiatakarékos KAISAI FLY oldalfali légkondicionáló.

A KAISAI FLY légkondicionáló az új R32 hűtőközeget használja. Energiahatékonysági osztálya A++, különlegesen elegáns előlapja van, amely otthonának bármely szobájába odaillővé teszi. Mivel az eszköz tökéletesen működik alacsony kinti hőmérséklet esetén is, akár -25 °C környezeti hőmérséklet mellett is lehet fűteni vele. Az összes többi KAISAI oldalfali légkondicionáló modellhez hasonlóan, a FLY modell is Wi-Fi egységgel készül alapfelszereltségként. Ez lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról vezérelje otthonában a légkondicionálást. A többfunkciós vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi az egység három kiegészítő funkciójának használatát: az öntisztító párologtatót, a folyamatos fűtést 8 °C-on és a hőmérséklet érzékelőt a távirányítóban.

További újdonság a KAISAI termékskálában a SLIM légcsatornás klímaberendezések, amelyek jellemzője 160 Pa statikus nyomás. Ez magasabb, mint a standard modellekben, így alacsony működési zajt biztosít. Ezeknek az eszközöknek kisebb a magassága, mint a légcsatornás alapmodelleké, és így szűkebb álmennyezetbe is beépíthetők. A felhasznált modern technológiának köszönhetően, az egységek automatikusan állítják a statikus nyomást, hogy állandó légáramot biztosítsanak.

A KAISAI márka portfóliója mostantól standard padlóra állítható, mennyezeti és kazettás légkondicionálókat is tartalmaz a Super Slim sorozatból, amelyek ez évtől R32 hűtőközeggel is kaphatóak.

A KAISAI légkondicionálókról részletes információ található a hamarosan elérhető új KAISAI 2018/2019 katalógusban.